Your browser fingerprint:

Твоята подкрепа за да станеш майка!

Споделете своята история с всички в нашата общност, за да помогнете на другите да се възползват от предимствата на ПроФекунд.

ФОРМУЛАРЕН ПРЕГЛЕД
.
 


Вашето мнение за ПроФекунд

Йонела, Алба Юлия 2018-04-10

Благодаря ПроФекунд От ноември се опитвам да забременявам, а от 2 февруари се лекувам с ПроФекунд и съпругът ми с ПроФекунд Б. Първоначално ми се промени менструацията. След два месеца приемане, след два дни закъснение и замаяност и чувствителност, направихме теста и се появиха дългоочакваните две чертички. Сега искаме само всичко да е добре, да сме здрави. Прикачвам снимка на теста. Най-горещо го препоръчвам. Моля, не показвайте името ми изцяло.

I. C. , 2018-12-09

Добър ден! След 4 месеца ПроФекунд забременях. Винаги съм имала нередовен цикъл, а през ноември бях диагностицирана с поликистозни яйчници. Гинекологът не ми даде надежда, че това ще се случи, ендокринологът беше малко по-оптимистичен. Дори и с ПроФекунд, получих цикъл на 37-38 дни, най-редовният досега без контрацептиви. Завърших четвъртата кутия преди 3 седмици и спрях, когато видях, че не става и тестовете вся бяха отрицателни. Признавам, че бях разочарована. Но. . . . след дни на гадене и замайване направих тест и той се оказа положителен. Чакам да отида на лекар за да ми каже, че всичко ще бъде наред. Благодаря ви! Можете да използвате моето мнение, но моля, без име. Прекрасен ден! Наистина изпълнявате мечти!

Maria C. , 2017-08-11

Здравейте, Екип на ПроФекунд Казвам се Мария и съм много щастлива. Имам 9-годишно момиче и исках още едно бебе. . . Опитваме се от 3 години, но без резултат. Искам да отбележа, че съм на 41 години и нямам никакви проблеми. Гинекологът ми препоръча ПроФекунд. Пих го осем месеца, месеци, през които чакахме чудото, което не се появи. Бях напълно разочарован от това лекарство, но днес, след половината от 9-та кутия, се появи дългоочакваното чудо. Благодаря ви много! Бих искал да насърча всички бъдещи майки, да не се разочароват след първите месеци на лечението, и да бъдат настоятелни. . . И аз исках да се откажа след първите 4 месеца. Благодаря, ПроФекунд! Моля, не публикувайте името ми! К.

C. T. 2017-07-16

От две години правих опити да забременя, имах прекъсване на бременност и от тогава мина една година и три месеца на неуспешни опити. Хапчетата ПроФекунд започнах преди месец. Преди няколко дни направих тест и той се оказа положителен. Нямах търпение на дочакам сутринта и направих още един. И се оказа положителен! Не мога да повярвам! Благодаря много!

Кида Исес, Барлад, 2017-04-19

След медицински изследвания, след лечение с ПроФекунд, успях да забременея след един месец. Препоръчвам го, тъй като лично аз опитвам от 4 години. Благодаря на Бог, това лечение и моят гинеколог, който ми го препоръча!

Alina Ж., 2017-02-24

Здравейте, благодаря, че ви има, започнах да вземам ПроФекунд след 15 декември 2016 г. до сега, коригирах менструацията и овулацията. Не опитвам отдавна да забременея, около 2 месеца преди да започна прием на ПроФекунд. . . но резултатът е, че съм бременна. Споделям с вас моята радост (все още сме малки, но се надявам, че всичко ще е наред), направих теста за бременност, и е положителен, 4 след закъснение на менструацията